Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Szépségápolás

2023.04.16

Deluxe arckezelés szépségápolás
A kezeléskor az igények alapján orvoskozmetikai szérumokat juttatunk az arcra. A gépi kozmetikai arckezelések fokozzák a vitalitást, jelentősen serkenti a kollagéntermelést. 

Szépségápolás Pécel városában, Luxus hatóanyagokkal kozmetika. Biodroga kozmetikus

Orvoskozmetikai kezelések

Bőrfiatalitás a gépek és a hatóanyagok erejével - mélyrétegű hatóanyagbevitel.

Arckezelés Orvos-kozmetikai készítményekkel

🕐kb. 90-120 perc 💴 40.000 Ft.

A kezeléskor a bőr igénye alapján orvoskozmetikai szérumokat juttatunk a bőrbe. A gépi arckezelések fokozzák a bőr vitalitását, serkenti a kollagéntermelést, feszesitik az arcot, a mély ráncokat, szarkalábakat csökkentik. Feszesebbé és teltebbé varázsolják a bőrt a kezelés után.

🧪bőrfiatalítás

🧪ránccsökkentés

🧪hegek mélységének csökkentése (akne utáni hegek)

🧪pórusok javítása

🧪lifting

🧪szemhéj feszesítés

🧪arckontúr emelés

🧪feszesítés

🧪hidratálás

🧪hydrodermabrázió bőrcsiszolás (indokolt esetben)

🧪face lifting gépi kezelés (indokolt esetben)

A kezelés menete:

⚜ a bőr letisztítása

⚜ hydrodermabrázió, bőrcsiszolás, ha indokolt

⚜ hatóanyagkoktél, biotechnológiai peptiddel, gépi hatóanyagbevitel

⚜ krém maszkok, microlift lapmaszk

⚜ gépi kezelések, face lifting, uh - egyéni igények alapján

⚜ masszázs (30 perc)

⚜ szemránckezelés

⚜ befejezőkrém

Orvos kozmetikai termékek

A bőr öregedése egy megállíthatatlan folyamat, de késleltetni lehet a látható jeleit. A Medical Institute termékcsalád a legújabb generációs hatóanyagokkal küzd a bőröregedés tünetei ellen. A hatóanyagok széles választéka, a Novo-Peptide3 Technology (a Clothide, Pentalactin és Tripeptide-5 peptidek kombinációja), a Derma-Membrane Complex és a rendkívül alacsony molekulatömegű oligo-hialuronsav ellensúlyozza a bőr anyagvesztését és a rugalmasságának csökkenését. A bőr rugalmasabb, üdébb és simább lesz a segítségükkel. A hatóanyagok segíti a bőrsejtek megújulását, a bőr egyenletesebbé válik, a ráncok láthatóan csökkennek, az arckontúrok feszesebbé válnak.

Hyaluronsavas szérumban a hialuronsavak szinergikusan hatnak a bőr különböző rétegeiben: védenek a nedvességvesztéstől, aktiválják a hialuron szintézist, elősegítik a bőr rugalmasságát és teltebbé teszik.

A peptides szérum újrastrukturálja a hámréteget, támogatja a bőr sűrűségét és feszesíti az arc kontúrját. Serkenti az elasztin és kollagén szintézist.

Beépített szemkezeléssel

Feszesítő szemkörnyékápoló az innovatív Novo Peptide3 technológiával. Szemhéj feszesítés, orvoskozmetikai kezelések. Kúraszerűen az eredmény vetekszik a rádiófrekvenciás szemhéj emelés kezeléssel.

Szemkörnyékápolás

A Novo Peptide3 technológiával és az aminosavval az arginin háromszoros öregedésgátló erőt biztosít a feszes és ragyogó szemkörnyékért. A vonalak és ráncok minimálisra csökkennek, a bőr rugalmassága és tónusa javul.

A lógó szemhéjak, a sötét karikák és a kiszáradási vonalak láthatóan csökkennek.

A Firming Eye Care háromszoros öregedésgátló hatást kínál a feszes és ragyogó szemkörnyékért. Minimalizálja a vonalakat és ráncokat. Javítja a bőr rugalmasságát és tónusát. Láthatóan csökkenti a lelógó szemhéjat. Minimalizálja a sötét karikákat és a szárazság vonalait.

BIODROGA Medical Institute.

Feszesítő szemápoló

-Kisimítja és feszesíti a szem környékét – megfelelő a bőröregedés minden szakaszában.

-A NOVO PEPTIDE³ technológia alapját az epigenetikai Pentalactin peptid, a Clothide és egy speciális tripeptid alkotja.

-A Pentalactin felgyorsítja a bőrsejtek megújulását, és egységesebb felszínt eredményez.

-A Clothide – egy fontos "fiatalság-hormont" utánozva – rugalmasabbá, simábbá és fiatalosabbá varázsolja a bőrt.

-A szintetikus, ránctalanító hatású tripeptid jelentősen fokozza a kollagéntermelést, és védi a már meglévő kollagént a lebomlástól.

-A periorbitális-komplex minimalizálja a lelógó szemhéjak megjelenését.

-A ligetszépe olaj, növényi squalane és shea vaj táplálja a hámló száraz felületeket, erősíti a bőr barrier funkcióit és növeli rugalmasságát.

-Csökkenti a szem körüli karikákat, ráncokat, szemhéjemelő hatású.

-Gazdag, tápláló formula

Hatóanyagok:

L-arginin aminosav:

L-arginin aminosav: kulcsfontosságú szerepet tölt be az epidermális barrier funkció kialakításában és fenntartásában. Javítja a stratum corneum vízmegkötő képességét és támogatja a vérgázok, tápanyagok és folyadékok eloszlását a bőrben.

Novo Peptide³ technológia:

A Novo Peptide³ Technology a Clothide, Pentalactin és Tripeptide-5 erőteljes öregedésgátló komplexe. Elősegíti a bőr tónusát és rugalmasságát. A vonalak és ráncok feszesebbek. Ezenkívül a Novo Peptide³ technológia elősegíti az arcbőr ragyogását és egyenletességét.

Mentes: Ásványi olaj, parabének és mikroműanyag részecskék. PEG-ek. Szilikonok. Színezékek. Állati eredetű összetevőkből. Laktózt tartalmazó összetevőktől.

A relax fátyolmaszk, intenzíven hidratál, feltölti a mimikai ráncokat, nyugtatja és viatlizálja a bőrt. A peptideknek, a hialuronsavnak és a spilanthol hatóanyagnak tartozunk ezért köszönettel. Orvoskozmetikai kezelések Pécelen.

BIODROGA

Medical Institute.

Hidratáló anti-age maszk.

-Definiálja a kontúrokat, feszesíti a bőrt, javítja rugalmasságát, csökkenti a ráncokat, és finomítja a pórusokat.

-Az 5-szintű peptid komplex öt különböző biotechnológiai peptid koktélja: elősegíti a kollagén és az elasztin képződését, visszaállítja a sejtek normális működését, antioxidánsként véd az oxidatív stresszel szemben, csökkenti a gyulladást. Az eredmény fiatalos, feszes, rugalmas bőr.
-A készítmény négy különböző hialuronsavat egyesít, amelyek tökéletesen együttműködnek. Eltérő molekulaszerkezetüknek köszönhetően a bőr különböző rétegeiben hatnak, nedvességgel látják el, megvédik a vízveszteségtől, és megelőzik a gyulladásos folyamtokat, amik az idő előtti bőröregedéshez vezetnek.
-Tartalmas, gazdag pakolás minden bőrtípusra.

Hidratáló Anti Age maszk a megoldás a láthatóan fiatalabb bőrért. Az 5-szörös peptid komplexnek és az oligo hialuronsavnak köszönhetően a bőr intenzíven hidratált, és láthatóan feszesebbnek, feszesebbnek és simábbnak tűnik. Az arcszín egyenletesebbnek, ragyogóbbnak, láthatóan kifinomultabbnak és évekkel fiatalabbnak tűnik.

  • A készítmény táplálja és hidratálja a bőrt
  • átstrukturálja a bőr szerkezetet adó rosthálózatát
  • elősegíti a kollagén és elasztin szintézist
  • javítja a bőr sűrűségét

Forrás: Biodroga

Luxus arckezelés Pécelen

Biodroga arckezelés


szépségápolás
szépségápolás
Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában