Anti-aging kozmetikus

Természetes kozmetikumok

2023.04.16

Elsődlegesen olyan termékcsaládokkal dolgozom, amik természetes kozmetikumok, nincs bennük káros anyag. Találd meg a bőrtípusodnak megfelelő természetes arc, test és bőrápoló kezeléseink! A legjobb minőségű természetes kozmetikumok a bőrünk természetes funkcióit támogatják, serkentik a kollagén képződést, hidratálnak, puhítanak. Keresd a bőrtípusodnak megfelelő természetes arc és bőrápoló kezeléseket. 

Felmérjük a bőröd állapotát, hogy milyen arckezelést igényel hosszútávon.

Arckezelés

Bőrszerkezet javító, feltöltő arckezelés

Hámló és érdes tapintású a bőröd, gyakran jelentkezik bőrpír is. A bőr ceramid tartalmát érdemes pótolni, hidratáló anyagokkal tölteni. Az anti-ageing arckezelés nyugtatja a bőrödet, ha esetleg pirosodásra is hajlamos. Az arckezelés után a bőr nedvességmegkötő képessége javulhat, hidratált, puha és üde lesz.

Mélyhidratáló, bőrszerkezet javító arckezelés

Ha a bőr húzódik, érdes, fakó a színe, vízhiányos is lehet. A felszíni és mélyrétegi vízhiányos arc, bőr mélyhidratáló arckezelése. Több rétegű hidratáló kezelés, javítja a bőr textúráját. A bőrt feltöltik, a bőrfelszín egyenletesebbé válik .

Lestrapált bőr arckezelése

Mikor a káros környezeti hatásoktól és a stressztől a bőr idő előtt öregedni kezd, nem szabad késlelkedni az arckezelés megkezdésével. A bőrirritációk, a vízhiány, a fakó bőr, a bőrfelszíni ráncok, a pigmentfoltok, a petyhüdt bőr mind utalhatnak erre. A bőr védelem vonalát erősítjük, a bőr visszanyeri életerejét, anti-ageing arckezelés.

Kényeztető arckezelés

Ha a ráncokat még csak megelőzni szeretnéd. Fiatal vendégeknek ajánlom ezt az arckezelést, aki az öregedés első tüneteit a mindennapi anti-aging bőrápolással törekednek megoldani, de egy kényeztető, feszesítő programra is igényt tartanak időközönként.

Botoxszerű arcfeszesítés

Arckezelés és szemkörnyék kezelés botoxszerű anyagokkal a meglévő ráncok enyhítésére és a kialakulásuk megelőzésére. A botoxszerű hatóanyagok ellazítják és simítják a mimikából adódó ráncokat. Nedvességpótlás és bőrpuhítás ránckezelő és vitaminos arckezelés. Anti-ageing arckezelés Péceli kozmetikában.


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában