Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Tű nélküli mezoterápiás ránctalanító kezelés

2023.07.03

Tű nélküli mezoterápia hatása

A tű nélküli mezoterápia egy ránctalanító kezelés, sokat segít a kollagén képződés élénkítésében. A tű nélküli mezoterápiás szérumos kezeléssel a bőr legmélyebb rétegeiben is felszívódnak a bőrépítő hatóanyagaink. 

💦peptidek,
💦 hialuronsav,
💦 vitaminok
💦 anti-aging hatóanyagok.

Bőrünk irha rétegében található fibroblasztok kollagént és egyéb proteineket termelnek. Ahogy öregszünk a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ebből kifolyólag a bőr egyre jobban elveszíti feszességét, rugalmasságát, a ráncok megjelennek, később mélyülnek, a bőr megereszkedik.  Mezoterápiás arckezelés szérumokkal, tű nélkül.


💦 A mezoterápiás szérummal hatóanyagokat mélyebbre szállítunk.

Kezelés után kerülni kell más hőhatásokat, és a bőrradírozást. A kezelés utáni napon nem javallott szolárium használata, a napozás. Kerülendő a smink. Anti-aging kezeléseket időben elkezdve a folyamatot lelassíthatjuk. Tűnélküli mezoterápiás ránctalanító kezelés, Anti-aging kezelés pécelen.

Tű nélküli mezoterápia árak

Az arckezelés árai a felhasznált anyagoktól függ. Arc- és testkezelések prémium minőségű termékekkel.

Tűs mezoterápia

A professzionális steril mikro-tűfejek állítható tűmélységgel, apró mikro sebeket hoznak létre a bőrön. Az arckezelés a bőr feszesítésére, a ráncok eltüntetésére, a bőr textúrájának javítására alkalmas, a megfelelő mezoterápiás ampullákkal.

Mezoterápiás arckezelés

Tű nélküli. A készülékkel a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek irányába speciális koktélkeveréket juttatunk a bőrbe, ami hidratálja és revitalizálja a bőrt, bőrfiatalító, és bőrregeneráló eljárás.  Az orvosi tisztaságú szérumok anti-aging hatóanyagok pl. vitaminok képesek bejutni a bőrbe. Serkentjük bőröd saját kollagén-és elasztin termelését, az eljárás során nem alkalmazok tűt, a kezelésfájdalommentes. Mélyhidratálás, bőrszerkezet javítás, ránctalanítás. Kúraszerűen javaslom. A lifting hatásnak köszönhetően határozottabb lesz az arckontúr. 60-120 perc

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában