Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Aknés hegek eltüntetése

2024.06.20

Akne heg kezeles. Aknés hegek eltüntetése. Az akne által kialakult hegek általában az arcbőr területét érintik. Kezelésük kúraszerűen hozhatnak szép eredményeket. Aknés hegek eltüntetése, heges bőr kezelése. A ráncok csökkentésére, aknés hegek simítására, a pórusok összehúzására arckezelés. Heges bőr kezelése kozmetikussal. Az arckezelő kúra végeztével a mélyedések csökkenhetnek, a bőr felszíne simább lehet, a texúrája javulhat, pigmentációja szintén. A heges bőr kezelése hámlasztással kezdődik, a hámszövetek megújulása érdekében az elhalt hámsejteket érdemes hámlasztani. Személy szerint a hidrodermabráziót kedvelem, gyengéden hámlaszt, nyáron is használható. Hydra beauty kezelés, ami hidratál és tisztít egy lépésben. Az elszarusodott bőrt eltávolítják a szennyeződésekkel egyetemben, a pórusokat is kitisztítja.

Problémamegoldó arckezelések

A ránctalanító kezelés, heg kezelések, pigmentfolt kezelések és a pirosodó bőr kezelése tartozik ide. A ránctalanító kezelés ideális a napfénykárosodott bőrre, az öregedő bőr fiatalításra, a kisebb nagyobb szarkalábak eltűntetésére, a mély ráncok ellen. A lifting hatású ránctalanító kezelés a bőrt látványosan és tartósan megemeli, az arckontúr határozottabb lesz. Az ultrahangos arckezeléskor különféle hatóanyagokat, vitaminokat, ránctalanító anyagokat, problémamegoldó anyagokat juttatunk a bőrbe.

Aknes hegek eltüntetése

Heg halványító kezelés

Érett, problémás bőrre

Érett, problémás bőrre. Akné utáni hegek halványítása, bőrmegújítás, nyugtatás, gyulladáscsökkentés, pigmentfoltok halványítása, piros foltok kezelése, kollagén aktiválása, hidratálás. 

Kinek ajánlom?

-érett bőrre, ahol még problémát okoznak a pattanások, akne utáni hegekre.

🕐 kb. 60-90 perc


Ránctalanító kezelés

Érett bőr ránckezelése. Bőrmegújítás, feszesítés, ráncsimítás, peptides bőrfiatalítás, kollagén termelés aktiválása, hidratálás. Mélyrétegi ránctalanító, hidratáló koktél, bőrtípusnak megfelelő liposzóma + ampulla+szérum, ultrahangos kezeléssel.

Kinek ajánlom? Érett bőrre, ahol már megjelentek a ráncok.

🕐 60-90 perc

Hegek 

Carboxy terápia és Peptid komplex.

CARBOXY TERÁPIA - Non-invazív széndioxidos arckezelő szett magas hatóanyag tartalommal és extra növényi kivonatokkal.

Az öregedéssel a bőr oxigénfelvétele csökken, a sejtek nem megfelelő működése pedig felgyorsítja az öregedés látható jeleit. A bőr elveszíti rugalmasságát és egészséges kinézetét. A Carboxy szén-dioxid terápia non-invazív kezelése belülről fejti ki hatását, aktiválja a fibroblasztok kollagén termelését, csökkenti a gyulladásos folyamatokat, javítja a mikrokeringést.

 

PDRN SALMON DNA BOOSTER
PDRN és Peptid komplex.
Hidratál, táplál és revitalizál. Belülről tölti fel a bőrt, ránctalanít és feszesít, aktiválja a kollagén és elasztin termelést. Felgyorsítja a sebgyógyulási folyamatokat, eredményesen használható az aknék utáni hegek és hiperpigmentáció kezelésére, továbbá védelmet biztosít a káros külső környezeti hatásoktól, megóvja a bőrt az UVA/UVB okozta napkárosodástól. 

Hipertrófiás hegek

A bőrből kiemelkedik, vöröses színű általában, tapintása tömör. Nem nagyobb az eredeti sebnél. Kozmetika a 17. kerület, Ecser, Isaszeg, Maglód, Gödöllő, Kistarcsa közelében Pécelen

Savas arckezeléssel szépen javítható a heges bőrkép. Kozmetikai eredmény ragyogó, feszes bőr, halványabb pigmentfoltok hegek

Striák

A striák a bőr mélyebb rétegeiben keletkezett repedések. Terhességi vagy nyúlási csík, előbb vöröses, később fehéres árnyalatú. 

Striák eltüntetése

Keloidos hegek

  • Színe lehet vörös, sárgás,fehér. Tapintásra kemény, kiemelkedő heg, ami növekszik, túlterjedhet az eredeti sebtől.

Atrófiás hegek

  • Bemélyedéses bőr alakul ki a sérülés helyén.
  • Akne után vagy bárányhimlőt követően is kialakulhat.
  • Akne esetén fontos a gyulladás csökkentése, a fényvédelem is fontos, mert pigmentfoltok is kialakulhatnak.

Többnyire halványítani lehet őket. 

Legjobb stria kezelés?  Elég egyéni kinek mi használ és a stria milyen régi. Több kezelés is létezik erre a problémára. Én Dermapen kezeléssel szép eredményeket értem már el. Rádiófrekfenciás testkezeléssel is halványodtak a striák. Lágylézer kezelés is hatásos lehet, de érdemes a kialakulást követően azonnal kezelni. Terhességi csík eltüntetése kozmetikus segítségével hosszú kezelést igényel, de voltak már szép eredmények.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában