Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Arc ráncok ellen

2023.04.17

Sejtszintű aktivitás, azaz a bőr fiatalítása, feszesítése okos hatóanyagokkal, amik működésre ösztönzik a test fibroblaszt sejtjeit, amik a kollagén- és elasztin termelésért felelősek.

A kozmetikus diagnosztikát követően, a kozmetikus megállapítja, elemezi, milyen hatóanyagokra, milyen gyakoriságra lesz szükség, mik a kozmetikai ellenjavallatok, a kozmetikai kezelés eredményes legyen.  

Kozmetika 17. kerület
Kozmetika 17. kerület

A Péceli kozmetika szolgáltatásai között megtalálod a hagyományos, a modern és a gépi kozmetikai arckezeléseket. Az öregedést késleltető, feszesítő, ránctalanító feltöltő, luxus kozmetikai arckezelésekre specializálódva, TünDerma kozmetika Pécelen. Az időben elkezdett tudatos kozmetikai ápolással késleltetni lehet az öregedés jeleit. Regenerációs kezelésekkel, a sejtek állandó megújulását pozitívan támogató erős bio kozmetikai hatóanyagokkal elősegítjük a szervezet regenerációs folyamatait. A Péceli kozmetikában használt kozmetikumok elsődlegesen felsőkategóriás kozmetikai termékek, amik regeneráló, sejtmegújulást elősegítő hatásúak, bio összetevőkkel. A kozmetikus kezelések során értékes anyagokkal, mint a peptidek, liposzómák, hialuronsav, nanoszómák, ceramidok, fitoszómák, vitaminok és még sok más kozmetikus hatóanyagokkal segítve a megújulást.

A legújabb trendeket és hatóanyagokat követem, hiszen a tanulás élethosszig tart, főleg egy kozmetikusé.

Időközönként mindenki szeretne egy picit megújulni, kényeztetni magát, vagy kipróbálni valami új kezelést. 

Nincs teljesen egyforma bőr, speciális kozmetikai kezelésekkel várlak a Pécel városában lévő kozmetikai szalonban. Öregedésgátló arckezelések, bio professzionális hatóanyagokkal. A bőrt folyamatosan ápolni kell kozmetikus által, egy kezelés kevés a problémák megoldására, hosszútávon érdemes kozmetikai kezeléseket igénybe venni.   

Exkluzív környezetben várom vendégeim Pécel városában, a kozmetikai szalon otthonos kényelmében, nagyon ügyelek a higiéniára. A kozmetikai szalonomban, egyéni kezelésekkel várom vendégeinket. Professzionális hatékony kozmetikus anyagokkal végezem az arckezeléseket, a kedvenc márkáimmal, mint a Belico, Biodroga, Thalion.

Munkám során kiváló minőségű kozmetikai termékeket használok, melyek a legmagasabb szintű kozmetikus elvárásoknak is megfelelnek. A hivatásom a hobbim is, a bőr szépítése, és 2011 óta Pécel városában mindent megteszek azért, ezt a hivatást tökéletesítsem.

A legjobb eredményeket a rendszeres professzionális kozmetikai kezelésekkel, és az ideális otthoni kozmetikus ápolás kombinálásával érhetjük el, arcápolás.

NÖVÉNYI ŐSSEJTES ARCKEZELÉS

Sejtszintű őssejt terápia Pécelen? A ráncok szemmel láthatólag csökkennek, a hidratáltság növekedik. Szem alatti ráncok feltöltése

Retinol arckezelés

A retinol, más néven A-vitamin, öregedésgátló kozmetikai hatóanyag. Finomítja a öregedés jeleit, indukálja a kollagén szintézist. 

Carboxy terápia 

A CO2 molekulák növelik a sejtek anyagcseréjét és növelik a bőr természetes  oxigénellátását. Tünderma Kozmetika Pécelen

Botox Like

Mimikai ráncok kozmetikai kezelése. Az arcon meglévő ráncok enyhítésére. Legjobb szemkörnyékápoló kezelés. Pécel városában

Bőrpirosodásra hajlamos bőr kezelése

Előzzük meg a rosaceat, couperosa kozmetikai arckezelés.

Kozmetika Pécel

Kozmetika Pécel városában az M0 mellett. Luxus kozmetika Budapest közelében. Anti-aging kozmetikus

Kozmetikai arckezelés árak

Anti aging rutin pedig fontos az otthonápolásnál.

Ránckezelések

Bőrben olvadó kollagénszálakkal való mezoterápiás arckezelések, feltöltő arckezelések Pécelen. Luxus hatóanyagok.

AHA savas hámlasztások

Kozmetikai arckezelés a savak erejével, AHA és PHA savas arckezelések, fokozza a kollagén szintézist, simább arc. Tünderma Kozmetika Pécelen

Mikrotűs kezelések

Több kozmetikai hatóanyagból álló koktéllal, pl. hialuronsav, vitaminok,  feltöltjük az arcot. Tág pórusok kozmetikai kezelés.

Kozmetikai arctisztítás

Kozmetikai arctisztitásránckezeléssel.  Komedók eltávolítása, a gyulladások megszüntetése. Kozmetikai arctisztítás Pécelen.

Masszázs   

Feltöltő professzionális kozmetikai arcmasszázs. Arcmasszázs a Péceli kozmetikában. Legjobb szemhéj feszesítő kezelésekkel.

Luxus arckezelés 

Kozmetikus feszesítő arckezelés. Két szemöldök közötti ránc eltüntetése. Bőrfiatalító kezelés. Ráncfeltöltés

Peptides arckezelés

A kozmetikai arckezelő kezelés a kollagén és elasztin rostokra ható fiatalító arckezelés.

KAVIÁR RÁNCKEZELÉS

A kaviárkivonat finomítja a barázdákat, a ráncokat, prémium ápolás.

Hyaluronsavas arckezelés

A kozmetikai kezelés termékei nedvességgel töltik fel az arcot. A kozmetikai termékek fő hatóanyaga a hialuronsav.

Tű nélküli mezoterápiás arckezelés

Orvosi tisztaságú kozmetikai ránckezelés Pécelen. Tartós ránctalanítás kúraszerű arckezelésekkel. Arc ránctalanítás

C vitaminos arckezelés

Pigmentfolt halványító c vitaminos arckezelés, stimulálja a kollagén termelődést és feltölt. Tünderma Kozmetika Pécel

Kozmetika Pécel
Kozmetika Pécel
Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában