Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Fájdalommentes arcfiatalítás

2023.07.19

Fájdalommentes arcfiatalítás

Több arcfiatalító eljárás Pécelen a TünDerma kozmetikában. Ráncfeltöltés, megereszkedett bőr kezelése. Gépi arckezelésekkel fokozhatjuk a hatóanyagok bejutását. A nők igénybe vehetik az elektro-kozmetikai gépi arckezeléseket, a leghatékonyabb bőrfeltöltő és bőrfiatalító hatóanyagkoktélokkal vegyítve.

A bőrépítő programoknak, ahol a hatóanyagok tisztaságán, hatékonyságán, a látványos eredményén és a bőr egészségén van a hangsúly fontos kiegészítői a gépek. Tű nélküli ultrahangos vagy mezoterápiás szérumos kozmetikai kezelés megoldást jelenthet az anti-aging, a pigmentfolt-halványítás, a és a mélyrétegi hidratálás kezelések kiegészítő kezelése esetén. Lifting hatás, ráncfeltöltés.

Ultrahang a kozmetikában

Az ultrahanggal végzett kozmetikai arckezelés lényege, hogy a bőr mélyebb rétegeibe, tehát az irhába és a bőraljába zsírban és vízben oldódó hatóanyagokat jutassunk be. A kezelés lényege, hogy az ultrahang eléri a bőr mélyebb rétegeit is, ahol bejutnak a kezelés során használt hatóanyagok  Az ultrahangos kezelőfejjel az arcon levő hatóanyagot körkörös mozdulattal bevisszük a bőrbe. A kezelés kb.5 percig tart. Mindig alulról felfelé és bentről kifelé használjuk a kezelőfejet, így egy lifting masszázsban is részesülsz. 

Ellenjavallatai:

• pacemaker, • terhesség, • bőrbetegség, • rákos daganatok, • akut gyulladt állapotok, friss sérülések, • beépített protézisek, • rossz általános kondíció, • visszértágulatok esetén. Tilos alkalmazni: • fül környékén, szemgolyón, • szív felett, • gerincoszlopon, koponyán • gége, pajzsmirigy felett.

Mikroáramú face-lifting

A kezeléskor hatóanyagot már nem használunk, de vivőanyagot igen. Mikroáramos Arc Lifting kezelés hatására a bőr látványosan fiatalabb lehet. Csökkenek a ráncok, fokozódik a nyirokrendszer működés, a bőr feszesebb lehet. Eltűnhetnek a szemek alatt található táskák és halványodhatnak a karikák. Az elektorstimulációs eljárást kombináljuk hatóanyagokkal is, mely során a mimikai izmok stimulálásával, a sejtműködés aktivizálódik. A bőr kollagén és elasztin termelését növeljük, a bőr oxigén ellátottságát szintén. A mikroáram fájdalom nélkül dolgozik, pici bizsergető érzés van, a szöveteket és az arc izmait stimulálja. A face lifting gép egy korszerű, nagyon eredményes mikroáramú ránckezelő technika. A készülék mikroárammal működik. Az izom-összehúzódások, bizsergő érzést okoznak, pici áramérzettel. A feszes arckontúr megtartásához érdemes arc izom tornát végezni, a segítségével a megereszkedett arcizmok újra formálódnak. Eltűnik a megereszkedés és a petyhüdtség, tónusossá válik a bőr. Kúraszerűen javasolt kezelés, 6-12 alkalom egy kúra, havonta 1-2-szer, fenntartó kezelés 4-6 hetente 1 alkalom. Cél a ráncok kialakulásának a késleltetése, ha már kialakultak, a finomításuk, halványításuk. A kezelésektől a bőr tömörebb és feszesebb lesz.

Mire jó a kezelés?

- ráncokra, szarkalábakra,
- öregedő, petyhüdt bőrre,
- szem körüli táskák halványítására,
- az arckontúr újraformálásának elősegítésére,
- a szemöldök megemelésére,
- a nyak és toka izmainak edzésére,
- visszaerősíti az arcizmokat


Ellenjavallat:

- terhesség - melanoma - fém implantátumok - epilepszia - cukorbetegség - akne - hiperérzékeny bőr 

A kezeléssel az anyagcsere folyamatokat serkentjük, az izomtónust pedig javítjuk. 


Elektroporáció 

Az elektroporáció egy non-invazív, látványos elektrokozmetikai eljárás. A váltóáram miatt, elektroporációs elektromos hullámok jönnek létre, ezek megváltoztatják a sejtek polaritását, ezért a sejtek átrendeződnek, ezért elősegíti a hatóanyagok felszívódását. Csatornák nyílnak (Intercelluláris), és ezeken a hatóanyagok átjutnak a mélyebb rétegekbe, mivel átrendezi a bőrsejteket, ezek nyitva lesznek addig, amíg az elektroporációs kezelés folyik, ezért csak orvosi tisztaságú anyagokat használhatnak. 

Ellenjavallatok: Szívritmus szabályzó, epilepszia, terhesség, érzékeny bőr, ekcéma, rosszindulatú elváltozások e bőrön, vírusos fertőzés. Botox, hialuronsavas feltöltés után 30 napig nem Elektroporáció működő készülék a tűnélküli mezoterápia, csak tiszta hatóanyaggal dolgozhatunk, amit erre a célra állítottak elő és bevizsgáltak.

Rádiófrekvenciás készülékek 

Már 30 éve használják az orvostudományban, az RF energiával szelektív hőhatást gyakorolnunk a szövetekre. Zsírsejtek anyagcsere folyamatainak felgyorsítására használjuk. Az intenzív hőenergia hatására a zsírsavak egy része távozik a sejtmembránon keresztül és kiürül a szervezetből. Kollagén rostok összehúzódnak, hosszú távon serkentik a kollagénképződést.

Test- Hexapoláris:2 tripoláris összekapcsolódását jelenti, Tripoláris:3 elektróda, a bőrbe jutás mélysége változtatható, egy időben melegíti a mély és felszíni rétegeket. Alacsony energiafelhasználású, nem kell hűteni, cellulitkezelés, arcfiataltás, ránckezelés, bőrfeszesítés, kollagenitás, bőrfiatalítás.

Ellenjavallatai:gyulladás, láz, terhesség, daganat, botoxos terület, visszeres terület, mell implantátum felett, hyaluronsavas feltöltés után fél évig, 18 év alatt, műtéti heg felett, fém implantátum felett nem ajánlott

Ultrahangos peeling

Hidroabrázió

A hidroabrázió az elhalt hámsejtek eltávolításának egy módja, mely során a bőrre felvitt folyadékot elporlasztjuk. A hidrodermabráziós csiszolás - eltávolítja az elhalt hámszövetet, szennyeződéseket, méreganyagokat. A hámlasztást a vízsugarával, a kezelés után a hatóanyagok gyorsan felszívódnak, a hámréteg tisztul, megújul.Az elhalt hámsejtek koptatása és a bőr önmegújító folyamatainak beindítása. A kezelőfej ultrahangos vibrációkat bocsát ki, porlasztja a vizet, a rezgések egy szabad szemmel is megfigyelhető víz permetet hoznak létre, hámlaszt, kitisztítja a pórusokat. Hámlaszás és a bőr önmegújító folyamatának az aktivizálása. A hámlasztást a vízsugarával, a kezelés után a hatóanyagok gyorsan felszívódnak, a hámréteg tisztul, megújul.Az elhalt hámsejtek koptatása és a bőr önmegújító folyamatainak beindítása. A kezelőfej ultrahangos vibrációkat bocsát ki, porlasztja a vizet, a rezgések egy szabad szemmel is megfigyelhető víz permetet hoznak létre, hámlaszt, kitisztítja a pórusokat. Ezt a kezelést még nyáron is alkalmazhatjuk, mivel nem teszi fényérzékennyé a bőrt.

Elszarusodott hámréteg eltávolítása - Sejtmegújulás - Pigment foltok halványítása

Kezelések mellé kérhető.

Alkalmazható:

 • érzékeny bőr hámlasztására
 • heges bőrnél
 • öregedő bőrnél
 • szebboreás bőröknél
 • aknés bőröknél
 • pigmentfoltos bőr
 • felszíni, mély ráncok esetén
 • stria kezelés előtt
 • hidratálják a bőr szöveteit
 • élénkíti a keringést, anyagcserét

Mik az ellenjavallatai?

-ismeretlen eredetű bőrelváltozások -bőrdaganatok -fülbetegség -sebes bőr -terhesség -pacemaker -láz, gyulladásos állapot -csontritkulás

Ledes arckezelés

 • Vörös: regenerálás, élénkítés, áthatol a bőr mélyebb rétegeibe is, serkenti a fibroblasztok aktivitását, így a kollagén termelést is, a pigmentfoltok halványítását segíti. A vérkeringés fokozása, növeli a sejtaktivizálást, bőrfeszesítés, a bőr rugalmasságának fokozása.
 • Kék: gyulladás csökkentés, AKNE kezelés, Kék fény: a korokozókat pusztítja, csökkenti a gyulladást és az acnés bőrre jótékony hatású. Növeli a vitalitást. Bőrproblémák csökkentése, a faggyútermelés normalizálása, antibakteriális, sebfertőzés kezelése

A fény hatás miatt felgyorsult anyagcsere hatására a sejtek hatékonyabban felszívják a tápanyagokat. A LED terápiát használva javul a bőr rugalmassága, az akne problémákban is eredményes. A kezelés fájdalommentes. Minden bőrtípusra alkalmazható. A LED fény akadálytalanul jut le a bőr mélyebb rétegeibe. Gyorsul a sejtek anyagcsere folyamata, stimulálódik a kollagén termelés, a különböző színekkel különböző problémák kezelhetőek. Led terápia.

A kezelés ellenjavallatai:

Fertőző eredetű betegség, lázas állapot, arcidegbénulás, terhesség, szívinfarktus, kezeletlen magas vérnyomás, stroke után, idegrendszeri eredetű betegségek esetén.

Oxigénes arckezelés

Carboxy terápia, oxigénes arckezelés a széndioxid erejével. A Carboxy Therapy egy eredményes kezelés az anti-aging kezelések kiegészítésére. A kezelés során megnövekedett oxigénszint javítja a vérkeringést, a nyirokáramlást.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában