Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Hasi zsírbontás

2023.06.20

A diétákat, az edzéseket betartani nem könnyű. A fogyókúrát gyorsítják a tesformázási megoldások, népszerű testkezelés a kavitációs zsírbontás és a rádiófrekvenciás zsírbontás. Egy adott számú zsírsejttel születünk, de a méretük növekedhet. A tartós fogyásban segíthet a kavitációs zsírbontás és a rf testkezelés. Hasi zsír eltüntetése testkezelés segítségével.

💦 Hasi zsírbontás

💦 Comb formázás

💦 Csípő formázás

Kavitációs zsírbontás: A kavitációs zsírbontó készülék akár a zsírleszíváshoz hasonló eredményt nyújthat, kiegészítve hatóanyagos kezeléssel, közvetlenül a legproblémásabb területeket kezelhetjük.  A kavitációs hullámok terjedésének hatására a sejtközötti folyadéktérben mikrobuborékok alakulnak ki, melyekben az egyre erősödő nyomás azok szétrobbanásához vezet. A felesleges méreganyagok távoznak, a nyirokrendszer segítségével ürül ki szervezetünkből. A bőr alatti zsírsejtekre hat a 40.000 Hz-es fókuszált ultrahang.Kavitaciós zsírbontás - Hasi zsírbontás

Zsírbontás és feszesítés

💦 Ultrahangos testkezelés

Zsírbontás, naracsbőr kezelés egyben

Terület: 10X15 cm x 2 max 4 tenyérnyi terület

(1 terület 6-8 perc)

3 alkalom után látszik a kezelés, utána érdemes kúrában tovább kezelni. Mindig ugyanazt a testrész kell kezelni, hetene 1 x, így hatásos. A kavitációs zsírbontás azonak ajánlott akik félnek a műtéti beavatkozástól, de szeretnének gyorsan, kényelmesen fogyni. A nem megfelelő táplálkozás, mozgásszegény életvitel miatt néha érdemes testkezelő kúrát igénybe venni. Az ultrahang hatására magas nyomású légbuborékok keletkeznek, melyek szétrobbannak és közben elvégzik a feladatuk. A méreganyagok bekerülnek a nyirokkeringésbe majd természetes módon távoznak az emberi szervezetből. A kezelés a bőr alatti zsírszövetet kezeli, a rossz életmód következtében a testünkben felgyülemlett anyagcsere végtermékek távozását felgyorsítja. Kavitaciós zsírbontás a hasi zsírokra. A narancsbőr a bőr alatti zsírsejtekben felgyülemlett méreganyagok. Az ultrahangos zsírbontás során a zsírsejteket eltüntetjük a problémás területről, a narancsbőr eltűnik.


Miért tartós a fogyás a kavitációval?

  • biztonságos, fájdalommentes
  • terhesség és zsírleszívás után használható
  • tartósan megszabadít a zsírtól
  • feszesíti a kötőszövetet
  • kezeli a cellulitot
  • nincs felépülési idő
  • megbízható, és könnyű a használata
  • nincs jojó hatás, mert a zsírsejtek roncsolásával csökken a zsírsejtek száma
  • szembetűnő az eredmény, formálja az alakot és csökkenti a cellulitot 2-4 héttel később

Készülj fel a nyárra!! Hasi zsírbontás, hasi zsír eltüntetése

Testkezeléskor a gyenge szerkezetű kötőszövetről is gondoskodni kell, a rádiófrekvenciás testkezelés ebben is segít. 

Az RF azaz rádiófrekvenciás kezelés melegítő hatása miatt mélyen felmelegíti a zsírsejteket és felgyorsítja a természetes metabolizmusukat. A bevitt hő hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül távoznak a sejt közötti térbe, onnan természetes úton távoznak. A rádiófrekvenciás hasi zsírbontással mérséklődik a helyi zsírpárna, méretét látványosan csökkentjük.

Hasi zsír eltüntetése 


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában