Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Homlokránc eltüntetése

2024.07.01

Hogyan kell kezelni a homlok ráncokat? Havi arckezeléssel és alapos otthon ápolással. Függőleges ráncok a homlokon? Előzd meg, vagy halványísd őket.  Homlokránc feltöltés? Bőrbe olvadó kollagén szál kezelések.

Homlokránc eltüntetése kozmetikai kezelésekkel. Szemöldök közötti ránc eltüntetése, homlokon lévő ránc feltöltése kozmetikus segítségével. Száj körüli függőleges ráncok eltüntetése arckezeléssel. A ráncfeltöltés kisimítja a ráncokat. 

homlokránc eltüntetése - A bőrünkben természetes úton lévő hialuronsav a víz megkötésére képes, így a bőr rugalmas és telt. A bőr öregedésekor, az uv fény, a dohányzás, a környezeti káros tényezők hatására a hialuronsav mennyisége csökken. Kialakulnak a mimikai és a statikus ráncok. Érdemes így komplex kezelést kérni ami hat a kollagén szintézisre és feltölt hyaluronsavval is. A ránctalan homlok egy ideig elérhető, ha időben és rendszeresen kezeled az arcod professzionális anyagokkal. A homlok ráncok ellen a pepdidek sokat segítenek. A téli hónapokban nano tűs dermapen gépi kezeléssel a homlokránc feltöltés látványos arckezelés, kúraszerűen.  A legtöbb nő foglalkozik a homlokránc kezelésével. Idővel a ráncok a homlokon megjelennek, de késleltetni és finomítani is lehet az arckezelésekkel. 

Ranc? hogyan kell kezelni a homlok ráncokat? Ezekre a kérdésekre kérd ki kozmetikusod tanácsait.

Homlokránc eltüntetése

💦 Peptidek

💦Kollagén szál

💦Hyaluronsav

A felszívodó kollagén szálak 1000 ppm kollagént tartalmaznak, ami a ráncokba simulva teljesen felszívódik a bőrbe.

homlok ráncok ellen ingeráramos gépi kezeléssel.

Homlokránc eltüntetése - Peptides arckezelés + hyaluronsav

Homlokranc eltuntetese - Az arckezelő kezelés a kollagén és elasztin rostokra ható hatóanyagokkal regenerálja a bőrt. Méregteleníti, ránckezeli, feszesíti, feltölti és revitalizálja a petyhüdt, vízvesztett bőrt. A peptid-aminosav hatóanyag koktél javítja az idő előtt megjelenő ráncokat, az egyenetlen pigmentáltságot. A kezelés a hatóanyagok mély felszívódását elősegíti, így a bőr feltöltődik és simul. A rugalmasságát vesztett bőr extra feszesítő arckezelése.

Homlokránc kezelések
Homlokránc kezelések

A hialuronsav és az hidratáló anyagok, fokozzák a bőr nedvességtartalmát és bőrmegújító hatásúak, jelentősen javul a bőr hidratáltsága és feszessége. A hyaluronsavas ráncfeltöltés a ráncok, mélyebb barázdák eltüntetésének ideális kezelése. A hyaluronsav hatóanyagot fontos, hogy rendszeresen juttassuk be a bőrünkbe. Járjunk kúra szerűen a kezelésre és az otthon ápolásnál is használjunk hyaluronsavas készítményeket. A hyaluronsavas ráncfeltöltés arckezelés javítja a bőr vízmegkötő képességét. A szárazság eltűnik, a bőr teltebb és ragyogóbb lesz. HYDRA BOOST koncentrátum intenzíven hidratál és feltölt az arckezelés ben, javítja a szövetek rugalmasságát, energiát ad a bőrnek. Hidratáltabb és ragyogóbb arcbőr Fekete-erdő-komplexszel, háromféle hialuronsavval, koffein kivonattal, malachit kivonattal és speciális cukor-komplexszel. A nagy és kis molekulatömegű hialuronsavak kombinációja optimálisan látja el a bőrt nedvességgel, hyaluronsavas ráncfeltöltés.

Homlokránc eltüntetése 

Másik kedvenc kezelésem a bőrbe olvadó kollagénszál kezelés. A homlok ráncokba ülve beszívódnak a bőrbe. a  kollagén szálakon kívül a peptidek is hatással vannak a bőrre, a ráncok kisimulnak, a bőrben lévő elasztin és kollagén termelődés aktivizálódik. Egy non-invazív kozmetikai kezelés bőrben felszívódó kollagénszálakkal a finom ráncok simítására. Közvetlenül a ráncokba helyezzük, így feltöltjük a bőrt, ahol kell.

ránctalan homlok időben elkezdett arckezeléssel elérhető hosszú ideig. A bőrt az savas hámlasztással előkészítjük, ezt követően a speciális szálakat felvisszük a bőrre. A szálak beépülve megemelik az arc - nyak bőrét, stimulálják a kollagén szintézist, szembetűnő lifting hatást érünk el általuk. Egy tápláló maszkkal folytatjuk és egy befejező krémmel zárjuk a kezelést. Rejuvenációs kezelés, felszívódó kollagén szálakkal. A bőr alap eleme a kollagén. A kollagén a test olyan természetes eleme, ami biztosítja a testnek, a bőrnek, az izmoknak és a porcoknak is a rugalmasságot. Fiatalon a kollagént a szervezetünk még tökéleten biztosítja, ezért szép ráncmentes, feszes a fiatal bőr. A harmincas éveink körül ez a folyamat lelassul, egyre kevesebbet és egyre lassabban termeli, így a bőr elkezd rugalmatlanabb lenni, petyhüdté válik. Nőknél a menopauza után nagyobb visszaesés mutatkozik a kollagén termelésben. Az arckezeléssel ezt igyekszünk pótolni, feszesíti, feltölti a bőrt. A c-vitamin is nagyon fontos szerepet tölt be a kollagénképzősben, így arról se feledkezzünk meg, a C-vitamin hiányos szervezet gyenge minőségű kollagént állíthat elő. Próbáld ki a Péceli kozmetikust.

Felszívódó kollagén szálak Pécelen

✔ A megereszkedett bőr feszesedik

✔ A bőr tömörebbé válik

✔ A finom ráncok kisimulnak, a mélyebb ráncok halványodnak

✔ A bőr sima, puha, bársonyos lesz

✔ Nincs fájdalom, kellemes kezelés


Hány kezelés szükséges?

A bőr állapotától függ, általában 3-6 kezelés javasolt.

A kezelések 2-4 hetente ismételhetőek.

A kúraszerű alkalmazást 6 havonta érdemes megismételni.


A kezelés alkalmazható:

✔ Arcon

✔ Nyakon

✔ Dekoltázson

Kozmetika

Ez a lifting hatású kezelés a bőrt látványosan és tartósan megemeli, az arckontúr határozottabb lesz. A speciális savak és a kollagénszálak erősen stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, így általuk nő a bőr rugalmassága, a bőr sokkal feszesebbé és tömörebbé válik. Jó hatással van a pórusokra is, a kezelés kúra alatt jelentősen összehúzódnak, így szebb bőrképet kapunk. A picike ráncok akár teljesen eltűnnek a kúra végén, a mélyebb ráncokat halványítja.

Kezelés utáni teendők:

Nap, szaunna, szolárium, meleg, gőz, forró víz kerülése 1 hétig

Izzadás kerülése 3 napig

Sminkelés és kozmetikumok használata nem javaslom a kezelés utáni

Erős radírok, nyomkodás kerülése kb.2 hétig


Ellenjavallatok:

Keloid hajlam

Gyulladás, bőrbetegség

Fertőzés

Retinolos és hidrokortizonos hatóanyagú termékek használata

Feltöltő injekciós kezelés után 4 hétig nem végezhető

Autoimmun betegség, daganatos betegség esetén

Lézeres hámlasztás után 3 hónapon belül

Homlokránc eltüntetése 

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában