Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Homlokránc eltüntetése

2023.06.01

Homlokránc eltüntetése kozmetikai kezelésekkel. Szemöldök közötti ránc eltüntetése, homlokon lévő ránc feltöltése kozmetikus segítségével. Száj körüli függőleges ráncok eltüntetése arckezeléssel. A ráncfeltöltés kisimítja a ráncokat. 

A bőrünkben természetes úton lévő hialuronsav a víz megkötésére képes, így a bőr rugalmas és telt. A bőr öregedésekor, az uv fény, a dohányzás, a környezeti káros tényezők hatására a hialuronsav mennyisége csökken. Kialakulnak a mimikai és a statikus ráncok. Érdemes így komplex kezelést kérni ami hat a kollagén szintézisre és feltölt hyaluronsavval is. A ránctalan homlok egy ideig elérhető, ha időben és rendszeresen kezeled az arcod professzionális anyagokkal. A homlok ráncok ellen a pepdidek sokat segítenek. A téli hónapokban nano tűs dermapen gépi kezeléssel a homlokránc feltöltés látványos arckezelés, kúraszerűen.  A legtöbb nő foglalkozik a homlokránc kezelésével. Idővel a ráncok a homlokon megjelennek, de késleltetni és finomítani is lehet az arckezelésekkel. 

Ranc? hogyan kell kezelni a homlok ráncokat? Ezekre a kérdésekre kérd ki kozmetikusod tanácsait.

Homlokránc eltüntetése

💦 Peptidek

💦Kollagén szál

💦Hyaluronsav

A felszívodó kollagén szálak 1000 ppm kollagént tartalmaznak, ami a ráncokba simulva teljesen felszívódik a bőrbe.

Homlokránc eltüntetése - Peptides arckezelés + hyaluronsav

Az arckezelő kezelés a kollagén és elasztin rostokra ható hatóanyagokkal regenerálja a bőrt. Méregteleníti, ránckezeli, feszesíti, feltölti és revitalizálja a petyhüdt, vízvesztett bőrt. A peptid-aminosav hatóanyag koktél javítja az idő előtt megjelenő ráncokat, az egyenetlen pigmentáltságot. A kezelés a hatóanyagok mély felszívódását elősegíti, így a bőr feltöltődik és simul. A rugalmasságát vesztett bőr extra feszesítő arckezelése.

Homlokránc kezelések
Homlokránc kezelések

A hialuronsav és az hidratáló anyagok, fokozzák a bőr nedvességtartalmát és bőrmegújító hatásúak, jelentősen javul a bőr hidratáltsága és feszessége. A hyaluronsavas ráncfeltöltés a ráncok, mélyebb barázdák eltüntetésének ideális kezelése. A hyaluronsav hatóanyagot fontos, hogy rendszeresen juttassuk be a bőrünkbe. Járjunk kúra szerűen a kezelésre és az otthon ápolásnál is használjunk hyaluronsavas készítményeket. A hyaluronsavas ráncfeltöltés arckezelés javítja a bőr vízmegkötő képességét. A szárazság eltűnik, a bőr teltebb és ragyogóbb lesz. HYDRA BOOST koncentrátum intenzíven hidratál és feltölt az arckezelés ben, javítja a szövetek rugalmasságát, energiát ad a bőrnek. Hidratáltabb és ragyogóbb arcbőr Fekete-erdő-komplexszel, háromféle hialuronsavval, koffein kivonattal, malachit kivonattal és speciális cukor-komplexszel. A nagy és kis molekulatömegű hialuronsavak kombinációja optimálisan látja el a bőrt nedvességgel, hyaluronsavas ráncfeltöltés.

Homlokránc eltüntetése 

Másik kedvenc kezelésem a bőrbe olvadó kollagénszál kezelés. A homlok ráncokba ülve beszívódnak a bőrbe. a  kollagén szálakon kívül a peptidek is hatással vannak a bőrre, a ráncok kisimulnak, a bőrben lévő elasztin és kollagén termelődés aktivizálódik. Egy non-invazív kozmetikai kezelés bőrben felszívódó kollagénszálakkal a finom ráncok simítására. Közvetlenül a ráncokba helyezzük, így feltöltjük a bőrt, ahol kell.

A bőrt az savas hámlasztással előkészítjük, ezt követően a speciális szálakat felvisszük a bőrre. A szálak beépülve megemelik az arc - nyak bőrét, stimulálják a kollagén szintézist, szembetűnő lifting hatást érünk el általuk. Egy tápláló maszkkal folytatjuk és egy befejező krémmel zárjuk a kezelést. Rejuvenációs kezelés, felszívódó kollagén szálakkal. A bőr alap eleme a kollagén. A kollagén a test olyan természetes eleme, ami biztosítja a testnek, a bőrnek, az izmoknak és a porcoknak is a rugalmasságot. Fiatalon a kollagént a szervezetünk még tökéleten biztosítja, ezért szép ráncmentes, feszes a fiatal bőr. A harmincas éveink körül ez a folyamat lelassul, egyre kevesebbet és egyre lassabban termeli, így a bőr elkezd rugalmatlanabb lenni, petyhüdté válik. Nőknél a menopauza után nagyobb visszaesés mutatkozik a kollagén termelésben. Az arckezeléssel ezt igyekszünk pótolni, feszesíti, feltölti a bőrt. A c-vitamin is nagyon fontos szerepet tölt be a kollagénképzősben, így arról se feledkezzünk meg, a C-vitamin hiányos szervezet gyenge minőségű kollagént állíthat elő. Próbáld ki a Péceli kozmetikust.

Felszívódó kollagén szálak Pécelen

✔ A megereszkedett bőr feszesedik

✔ A bőr tömörebbé válik

✔ A finom ráncok kisimulnak, a mélyebb ráncok halványodnak

✔ A bőr sima, puha, bársonyos lesz

✔ Nincs fájdalom, kellemes kezelés


Hány kezelés szükséges?

A bőr állapotától függ, általában 3-6 kezelés javasolt.

A kezelések 2-4 hetente ismételhetőek.

A kúraszerű alkalmazást 6 havonta érdemes megismételni.


A kezelés alkalmazható:

✔ Arcon

✔ Nyakon

✔ Dekoltázson

Kozmetika

Ez a lifting hatású kezelés a bőrt látványosan és tartósan megemeli, az arckontúr határozottabb lesz. A speciális savak és a kollagénszálak erősen stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, így általuk nő a bőr rugalmassága, a bőr sokkal feszesebbé és tömörebbé válik. Jó hatással van a pórusokra is, a kezelés kúra alatt jelentősen összehúzódnak, így szebb bőrképet kapunk. A picike ráncok akár teljesen eltűnnek a kúra végén, a mélyebb ráncokat halványítja.

Kezelés utáni teendők:

Nap, szaunna, szolárium, meleg, gőz, forró víz kerülése 1 hétig

Izzadás kerülése 3 napig

Sminkelés és kozmetikumok használata nem javaslom a kezelés utáni

Erős radírok, nyomkodás kerülése kb.2 hétig


Ellenjavallatok:

Keloid hajlam

Gyulladás, bőrbetegség

Fertőzés

Retinolos és hidrokortizonos hatóanyagú termékek használata

Feltöltő injekciós kezelés után 4 hétig nem végezhető

Autoimmun betegség, daganatos betegség esetén

Lézeres hámlasztás után 3 hónapon belül

Homlokránc eltüntetése 

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában