Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

2024.07.18

Hyaluronsavas ráncfeltöltés 

A koncentrátum intenzíven hidratál és feltölt, javítja a szövetek rugalmasságát, energiát ad és ragyogóvá teszi az arcbőrt. Háromféle hialuronsavval, koffein kivonattal, malachit kivonattal és speciális cukor-komplexszel. 

Hialuronsavas ránctöltés feltöti a ráncokat, erősen hidratál. A hyaluronsav természetes anyag, ami megtalálható az emberi testben, de 25 éves kortól kezdhet csökkenni a hialuronsav mennyisége, ezért érdemes kezelésekkel pótolni a hiányt. A hyaluronsavas ráncfeltöltés a ráncok, a szárazság, mélyebb barázdák eltüntetésének ideális kezelése. A hyaluronsav hatóanyagot fontos, hogy rendszeresen juttassuk be a bőrünkbe. Járjunk kúra szerűen a kezelésre és az otthon ápolásnál is használjunk hyaluronsavas készítményeket. Ráncfeltöltés hyaluronsavval. Hyaluronsavas arckezelés.

  • hidratálja a bőrt
  • csökkenti a száraz bőrérzetet
  • erősíti a bőr barrier funkcióját
  • védi a bőrt a szabad gyököktől
  • feltölt és kisimít

Feszesíti az arc kontúrokat, a bőrt, javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncokat, és finomítja a pórusokat. A peptid komplex elősegíti a kollagén és az elasztin képződését, visszaállítja a sejtek normális működését, antioxidánsként véd az oxidatív stresszel szemben, csökkenti a gyulladást. Az eredmény  akár egy fiatalos, feszes, rugalmas bőr is lehet. Négy különböző hialuronsavat tartalmaz, amelyek tökéletesen együttműködnek. Eltérő molekulaszerkezetüknek köszönhetően a bőr különböző rétegeiben hatnak, nedvességgel látják el a bőrt. 

Kozmetikus pécelen

A Péceli kozmetikus kezelések személyre szabottak, TünDerma Kozmetika Pécel.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában