Anti-aging kozmetikus - Kozmetika Pécel 

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

2023.07.24

Hyaluronsavas ráncfeltöltés 

A BIODROGA HYDRA BOOST koncentrátum intenzíven hidratál és feltölt, javítja a szövetek rugalmasságát, energiát ad és ragyogóvá teszi az arcbőrt. Fekete-erdő-komplexszel, háromféle hialuronsavval, koffein kivonattal, malachit kivonattal és speciális cukor-komplexszel. 

Hialuronsavas ránctöltés feltöti a ráncokat, erősen hidratál. A hyaluronsav természetes anyag, ami megtalálható az emberi testben, de 25 éves kortól kezdhet csökkenni a hialuronsav mennyisége, ezért érdemes kezelésekkel pótolni a hiányt. A hyaluronsavas ráncfeltöltés a ráncok, a szárazság, mélyebb barázdák eltüntetésének ideális kezelése. A hyaluronsav hatóanyagot fontos, hogy rendszeresen juttassuk be a bőrünkbe. Járjunk kúra szerűen a kezelésre és az otthon ápolásnál is használjunk hyaluronsavas készítményeket. Ráncfeltöltés hyaluronsavval. 

  • hidratálja a bőrt
  • csökkenti a száraz bőrérzetet
  • erősíti a bőr barrier funkcióját
  • védi a bőrt a szabad gyököktől
  • feltölt és kisimít

Feszesíti a kontúrokat, a bőrt, javítja a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncokat, és finomítja a pórusokat. Az 5-szintű peptid komplex öt különböző biotechnológiai peptid koktélja: elősegíti a kollagén és az elasztin képződését, visszaállítja a sejtek normális működését, antioxidánsként véd az oxidatív stresszel szemben, csökkenti a gyulladást. Az eredmény fiatalos, feszes, rugalmas bőr. Négy különböző hialuronsavat tartalmaz, amelyek tökéletesen együttműködnek. Eltérő molekulaszerkezetüknek köszönhetően a bőr különböző rétegeiben hatnak, nedvességgel látják el. Termékek forrása: Biodroga

Kozmetikus pécelen

A Péceli kozmetikus kezelések személyre szabottak, TünDerma Kozmetika Pécel.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában