Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Luxus bőrápolás

2023.09.02

Luxus arcápolás

Luxus bőrápoló arcápoló kozmetikumokat, kezeléseket szeretnél? A kozmetika erre is többféle kezeléssel szolgálhat neked. Biodroga befejező krémje igazi luxust áraszt.

Premium Selection High Performance

Három szintű anti-aging hatás varázslatos textúrával és illattal.

A finoman csillogó 24 karátos aranypor, a rendkívül hatékony high-tech komponensek és a púderes illat minden érzékszervet megszólít, és tiszta luxust áraszt.

Feszesebb, rugalmassággal teli bőr, kisimult ráncok és friss, élettel teli arcszín.

A Biodroga luxus arckezelés ellensúlyozza a bőr öregedésének jeleit, feltölti, tömöríti, feszesíti és puhává varázsolja a bőrt. A bőr öregedése egy természetes folyamat. Látható jelei az életkor előrehaladtával egyre hangsúlyosabbá válnak. Ezeket a jeleket igyekszünk minimálisra csökkenteni kezelésekkel. Szemhéj feszesítés szemránckrém és face lifting gép segítségével.


Luxus kaviár arckezelés

Luxus a tengerből, ezt kaviárkivonattal, vitaminokkal tették teljessé. A gazdag és kényeztető arcápoló kezelés.A BIODROGA egyik luxusterméke a Kaszpi-tengerben élő Sevruga kaviárból készül, mely főként karbo­hidrátokat, proteint és ásványi anyagokat tartalmaz. Megújítja a bőrsejteket, hidratálja, és serkenti a bőr anyagcseréjét és tápanyagfelvevő képességét.

A kezelési sorozatokkal a ráncok fino­mod­nak, a környezeti hatások okozta idő előtti bőröregedés folyamata lelassulhat. A kaviár segíti a bőr vízfelvételét, ezzel egyensúlyba hozza nedvesség-háztartását. A kaviárkivonat serkenti a sejtanyagcserét és a bőr mikrokeringését. 

A termékcsalád számos díjjal és kitüntetéssel gazdagodott az évek során: többek között 2007-ben Oroszországban Aranyérmet nyert, 2009-ben bekerült az Ázsia gyöngye díjátadón "Az év anti-aging termékei" közé. 2017-ben lapmaszkja a németországi Spa Diampond díjátadón már a nemzetközi debütálása előtt "Az év legjobb anti-aging termékei" hat indulója között szerepelt. Termék forrás: Biodroga Hungary

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában