Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Nyak ránctalanítás

2023.07.24

A nyak a kor előre haladtával veszít a tartásából, feszességéből, a bőr petyhüdtté válik. Kúraszerű arckezeléssel ismét feszesebb lehet, nyak ránctalanítás. A nyak bőre az felületlet, amelyen megjelennek az első ráncok, és a megereszkedés jelei, nyak ránctalanítás arckezelés közben. Nyak bőrének feszesítése - kezeléssel. A kezelés a rugalmasabb, határozottabb arckontúrokért és az optimális bőrfeszesség érdekében. Arckontúr kezelés és a dekoltázs, nyak bőrének feszesítése, nyak ránctalanítás.

Beépített szemkezeléssel, szemhéj feszesítő kezeléssel, ami intenzíven hidratálja a szemhéj bőrét is. Csökkenti a fekete karikákat. Hyaluronsavat és kávét tartalmaz, a koffein például serkenti a bőr vérkeringését, és segít megszüntetni a bőr energiahiányát. E-vitamint és shea vajat is tartalmaz. Lifting arckezelés, dekoltázs és nyak bőrének feszesítése. Bőrkezelés hatóanyagokkal gépekkel, nyak ránctalanítás. 

Nyak és dekoltázs bőrének kezelése

A fiatalos megjelenés záloga a nyak és a dekoltázs bőrének kezelése. 

nyak ránctalanítás
nyak ránctalanítás

Ha a bőr elveszti rugalmasságát, tartását, és megereszkedik, az orca, áll, nyak területe is megereszkedik. A nyak bőrének feszesítése, arc nyak kezeléssel a bőr állapotán javítani tudunk a megfelelően kiválasztott termékekkel. Az erőteljes biotechnológiai öregedésgátló hatóanyagok kezelik a csökkenő rugalmasságot és a megereszkedett arckontúrokat, lifting arckezelés.

A termékekben olyan hatóanyagok, mint a peptidek és a hialuronsav látványosan és tartósan lassíthatja az öregedés látható jeleit. A peptidek javítják a bőr rugalmasságát és feszességét. Különösen serkentik a kollagén és az elasztin szintézisét. Rendszeres használatával ez javítja a bőr rugalmasságát és feszességét. Az arckontúrok feszesebbek és kontúrozottnak tűnnek, lifting hatás. A hatóanyagok aktiválja a bőr saját folyamatait, amelyek elősegítik a bőr rugalmasságát és a bőr sűrűségét. Az összetevők a bőröregedés jelei ellen hatnak, és láthatóan csökkennek a ráncok, lifting arckezelés.

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában