Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Thalion testkezelések

2023.08.31

A Thalion testkezelések összetett testkezelések, több problémára is megoldást nyújtanak. A Thalion zsírbontó, alakformáló kezelések legújabb koncepciója, hogy a kozmetikus a test működésének ismerete alapján beazonosítja a cellulit-típust. (zsíros, ödémás, rostos). A kozmetikában van igény az alakformáló  problémákat kezelő szolgáltatásokra. Ezeket kúrában, azaz több alkalommal kell elvégezni, de szükség van a vendégünk együttműködésére is, diéta, folyadék fogyasztás, napi 30 perc mozgás. A kozmetikustól választhatunk manuális és gépi megoldások közül, de kombinálva még hatásosabb.

Elhoztam elsőként a Thalion FIBROSCULPT – ROSTOS CELLULIT ELLENI KONCENTRÁTUMOT nektek.

  • Az életmód, az örökletes tényezők, és az életkor és az cukor fogyasztása rostos cellulitra hajlamosító tényezők. A THALION FIBROSCULPT koncentrátum intenzív hatást fejt ki a kötőszövetekben, lazítva a kötött izomrostok közé beszorult zsírsejteket, ami a narancsbőr megjelenését okozza.

A gépi testkezelések után ultrahanggal bevisszük a koncentrátumot.

Cellulit Control Testkezelés

A tengeri hatóanyagok magas koncentrációjával. Thalion FIBROSCULPT – ROSTOS CELLULIT ELLENI KONCENTRÁTUM bevitele ultrahanggal. 100% tengeri aktív

hatóanyagokban gazdag hidro-gél koncentrátum, mely a szövetek megerősítésével küzd a rostos cellulit tünetei ellen. FIBROSCULPT védi, megerősíti és elősegíti a kötőszövet megújulását, lazítva a kötött izomrostok közé beszorult zsírsejteket, ami a narancsbőr megjelenését okozza.

HATÁSOK:

• Intenzív hatás a kötőszöveteken: védelem, stimuláció, megújulás,

• Kevésbé merevek, így a rostok kisebb nyomást gyakorolnak az adipocitákra,

• A gödröcskék láthatóan halványulnak.

AKTÍV HATÓANYAGOK:

L I P O L I T I K U S , Z S Í R É G E T Ő H ATÁ S

Vizes LAMINARIA koncentrátum

Ásványi anyagok és nyomelemek széles tárháza, melyek revitalizálnak és nyomelemekkel töltik fel a szervezetet. Anyagcsere-serkentő, elősegíti a zsír elégetését.

ALGOSLIM®

Exkluzív szabadalmazott aktív hatóanyag, mely 5 év kutatómunka eredménye. Barna algából kivont zsírbontó hatású összetevőkkel. 29%-kal csökkenti a zsírsejtek triglicerid szintjét.

GLAUCIN

Ezt a hatóanyagot a Glaucium flavum (sárga szarumák) növényből vonják ki. Csökkenti az elő-adipociták differenciálódását adipocitákká, fokozza a zsírbontást, fékezi az új zsírsejtek képződését. Lehetővé teszi a szövetek regenerálódását, az őssejtekből a fibrobalszt sejtek képződését támogatja, így egy feszesebb kötőszövet létrejöttéhez járul hozzá. A gödrök 43% -kal csökkennek.

KOFFEIN

Hármas hatás :

❶ Megakadályozza a zsírfelhalmozódását a zsírsejtekben,

❷ Serkenti a zsírlerakódások eltávolítását a zsírégetés aktiválásával, és csökkenti a zsírtöbbletet. Lehetővé teszi a trigliceridek felbontását, a zsírsejtekben tárolt zsírsavak eltávoznak a keringéssel

❸ Szövetek drenázsa, a felhalmozódott víz és méreganyagok elvezetése Forrás: Thalion

Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában