Anti-aging kozmetikus / Üzenet

Szem alatti ráncok eltüntetése

2023.06.23

Szem alatti ráncok eltüntetése

A szem alatti ráncok eltüntetése okán érdemes kozmetikus szakemberhez fordulni, gépekkel és hatóanyagokkal igen látványos eredményt tudunk elérni. A szem körüli ránctalanító kezelés, a mimikai- és szem alatti ráncok eltüntetése, halványítása sok nő életében előtérbe kerül, 25 év felett már fontos vele foglalkoznunk, 40 - 50 éves kor felett már intenzíven ápolni, kezelni kell.

Szem alatti ráncok eltüntetése
Szem alatti ráncok eltüntetése

Szem alatti ráncok eltüntetése 

Fontos, hogy az egész arcot is kezeljük, például egy face lifting kezeléssel, megemeljük az arc tónusát, ezáltal pár szemkörnyék problémát is megoldhatunk. Az arcbőr feszesítésére, a ráncok eltüntetésére, feltöltésére folyamatos arckezeléssel megoldható, egy egy kezelés nem tudunk áttörő eredményt elérni arc fiatalon tartására.

A szem körüli ráncok eltüntetésére több hatóanyagot is használok, a hyaluronsavas töltés, a peptides arckezelés, a kollagén szálas arckezelés és a botox szerű hatóanyagok mind sokat segítenek. Gépek terén az ultrahang, a face lifting gépi arckezelés, a rándiófrekvenciás arckezelés és télen a mikrotűs mezoterápia.

Az arcmasszázs is nagyon hatékony technika a ráncok kisimítására. Érdemes hetente egy arc nyak dekoltázs masszázst igénybe venned, ami lelkileg is megerősít, mert egy kényeztető ránckezelés.

Az anti-aging otthon ápoló termékek is látványosan feszesítik a szemhéjon és a szem környéki területen az idősödő bőrt, ebben is kikérheted a kozmetikus véleményét.

petyhüdt szemhéj
petyhüdt szemhéj

Ha egy problémával keresel meg, mint a szem alatti árok, karikák, petyhüdt bőr arra is találunk megoldást. A karikás szemek kedvenc hatóanyagait bevisszük ultrahang segítségével és az eredmény szemmel látható. A szarkalábak kezelése kúra szerűen javasolt, ott időre és kitartásra is szükséged lehet. Gyakori probléma még az a szemöldök alatti bőr petyhüdtsége, itt a gépi kezelések hoztak látványos eredményeket. A mérges ráncok eltüntetése a szemöldökök között is igen gyakori kérés, leginkább halványítani tudjuk a már elmélyült ráncokat, így ott is elsődlegesen a megelőzésre törekedjünk a rendszeres kezelésekkel és az otthon ápolással. 

Szem alatti petyhüdt bőr

Kollagén szál kezelés és carboxy terápiás arckezelés együttes hatása a szem alatti petyhüdt bőr feszesítő hatása.


Az oldalon megtalálható képek, szövegek tartalmak felhasználása tilos! TünDerma Kozmetika Pécel városában